Menu

Scoor jouw volledige vakantie outfit bij Blue Industry

Elk seizoen kent nieuwe trends op het gebied van mode. Zo ook het voorjaar en de zomer. Bij Blue Industry ben je aan het juiste adres voor het samenstellen van jouw vakantie garderobe. Je kunt nooit genoeg korte broeken en zomerse blousejes hebben. Goed voorbereid op vakantie? Neem dan eerst een kijkje in de webshop van Blue Industry.

Afbeelding met auto, persoon, transport, voertuig

Automatisch gegenereerde beschrijving

Verkooppunten door heel Nederland

Naast de webshop heeft Blue Industry ook fysieke verkooppunten door heel Nederland. Niet iedereen is fan van online winkelen en daarom biedt Blue Industry de mogelijkheid om de kleding in real life te zien, voelen en passen. Je vindt de collecties onder andere bij Only For Men. 

Lichtblauw overhemd

Het lichtblauwe overhemd is een item dat eigenlijk elk seizoen weer terugkomt. Het overhemd is onmisbaar in de kast van een man en is makkelijk te combineren bij verschillende outfits. Daarom kan het geen kwaad om er elk jaar een aantal in te slaan. Je kunt het lichtblauwe overhemd combineren bij een stoere of professionele look. Op het strand draag je hem uiteraard open op een korte broek, maar je kunt hem ook dragen met een colbert of onder een trui in de winter. 

Scoor de laatste trends bij Blue Industry

Blue Industry is een online kledingmerk voor mannen. In de webshop vind je een ruim assortiment kleding volgens de laatste modetrends. Ook in het voorjaar scoor je bij Blue Industry een volledige outfit die letterlijk en figuurlijk past bij jouw stijl. Blue Industry helpt graag bij het vinden van de juiste items die passen bij jouw kledingstijl en figuur. Bij Blue Industry shop je verschillende stijlen in verschillende prijsklassen. Zo vind je altijd een outfit die bij jou past!

De voorjaarscollectie van Blue Industry

De webshop heeft alle items om je garderobe voor het voorjaar compleet te maken. Je kunt talloze combinaties maken met de kledingstukken uit de nieuwe collectie. Combineer een gekleurd overhemd met een korte broek of draag een basic polo op een stijlvolle chino. In de webshop vind je unieke, opvallende items, maar ook Blue Industry Basics. De basis van een goede garderobe is natuurlijk beschikken over de juiste basics. 

Blue Industry Outlet

Blue Industry biedt een ruim assortiment items in de sale, waardoor je tegen een voordelige prijs een mooie outfit kunt shoppen. De Blue Industry Outlet wordt het hele jaar door aangevuld, dus neem hier vooral regelmatig een kijkje!