Menu

Low budget uitjes

Ben je op zoek een low budget uitje? In Nederland is er genoeg te beleven voor niet al teveel geld. Een bezoekje aan het strand, een van de prachtige steden of in een natuurgebied. Wil je minder dan € 20,00 p.p. uitgeven voor een activiteit? Er zijn diverse mogelijkheden met een beperkt budget. Lees deze blog voor meer inspiratie.

Het Geheim van de Baron

Neem je een bezoekje aan het idyllische Limburg? Dan wil je Kasteel de Keverberg in Kessel zeker niet missen. Niet alleen is het een mooi kasteel om eens te bewonderen. Er is ook een spannende activiteit te beleven, namelijk: Het Geheim van de Baron. Middels 5 opdrachten ga je het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen. In deze activiteit zitten diverse leuke opdrachten zoals door de kasteeltuin gaan met een metaaldetector, een filmopdracht, de puzzel- en maquetteopdracht en speuren met een blacklight zaklamp door de kelders van het kasteel. Het uitstapje is niet alleen heel gezellig om met vrienden, familie of collega’s te spelen. Daarnaast is het ook nog eens een low budget uitje.

Volwassenen: € 13,50 p.p.
Kinderen: € 8,50 p.p.

Online mogelijkheden

Mede door Corona zijn er steeds meer activiteiten ook thuis mogelijk. Er zijn diverse online spellen zoals: Wie is de rat, een online escape room of een virtuele bingoshow. Ideaal om te spelen met vrienden, familie of collega’s geheel vanuit thuis. Op deze manier is het zelfs mogelijk om een virtuele teambuilding te organiseren. Kijk op de website TeamUitstapje voor het gehele aanbod aan low budget uitjes die geheel corona proof zijn.

De online spellen kosten € 10,00 p.p.

Kanotocht op de Dommel

Geniet van de Brabantse schoonheid in Valkenswaard. De uitgestrekte bossen, groene weiland en fraai begroeide oevers vanuit het water zijn een prachtig aanzicht. In een kano maak je een tocht over de Dommel. Je begint met een instructie over de peddeltechniek, veiligheid en het milieu. Vervolgens ga je zelfstandig kanoën. Vanaf Borkel leg je een vaarroute van circa 8 kilometer af. Je bent circa 2 uur op het water. Een kanotocht is geschikt voor jong en oud. Kies voor een 1-persoons kano of ga met maximaal 2 personen in een open Canadese kano. 

1-persoonskano: € 16,00
Open Canadese kano 2-persoons: € 32,00

Wil je ons gehele aanbod aan low budget uitjes zien? Op TeamUitstapje.nl staan een aantal toffe low budget uitjes.