Menu

Lekker weg in de Ardennen

Om er echt even tussenuit te zijn hebben de Ardennen echt alles in huis. Het is een enorm gebied waar van alles te zien en te doen valt. Ontspannen of inspannen, het is maar net waar men behoefte aan heeft. De Ardennen zijn prachtig, goed toegankelijk en er zijn ontelbare avonturen te beleven. Of het nu regent of dat de zon schijnt, het is er heerlijk vertoeven. Ondanks dat de Ardennen een grote trekpleister zijn voor toeristen is het mogelijk om er voor niet al te veel geld te verblijven. Dat is natuurlijk precies wat de Ardennen zo aantrekkelijk maken.

Eventjes de natuur in

Goedkoop kamperen in de Ardennen zorgt ervoor dat er geld overblijft om andere leuke dingen mee te kunnen ondernemen. Met kamperen begeeft men zich in de natuur en het is prachtig om alle geluiden uit de omringende heuvels en bossen te horen. Naast alle in- en ontspanning wordt er in de Ardennen ook zeker aan de inwendige mens gedacht. Of het nu gaat om de bieren en de wijnen of de fantastische bourgondische restaurants, eten staat hoog in het vaandel.

Genieten van alle activiteiten

Waar de ene persoon lekker wil relaxen met een boek bij de tent en misschien een kleine wandeling, wil de ander abseilen of in een kano de watervallen af. De Ardennen hebben voor ieder van jong tot oud veel te bieden. Ardennen activiteiten zijn dus zeer uiteenlopend van aard. Niet iedereen heeft zin om te survivallen of in een kano te stappen. De ontelbare wandelroutes zijn er in verschillende niveaus. Veel wandelroutes zijn goed toegankelijk voor de minder validen onder ons wat prettig is voor mensen met een rolstoel, wandelstok of rollator. Genieten staat centraal in de Ardennen.

Ook met huisdieren toegankelijk

Kamperen in de Ardennen is met huisdieren mogelijk. Er zijn regels wat betreft loslopende dieren, maar het is prettig om te weten dat de hond ook mee op reis kan. Het is natuurlijk niet mogelijk om de hond mee te nemen in het overdekte zwembad van de camping, maar er valt altijd een oplossing te vinden. De Ardennen zijn prettig om in te verblijven en om weer naartoe terug te gaan. De natuur is prachtig en biedt vermaak voor iedereen.