Menu

Een pakketje laten versturen vanaf Schiphol

Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om online te winkelen en producten van over de hele wereld te bestellen. Maar wat als je pakketje bezorgd moet worden terwijl je op reis bent? Of als je geen tijd hebt om thuis te wachten op de bezorger? Gelukkig is er een handige oplossing beschikbaar voor reizigers die vertrekken vanaf Schiphol: zelfs via Schiphol je pakket snel en goedkoop laten bezorgen via Koerier Schiphol.

Hoe werkt het?

Als je een pakketje wilt laten bezorgen via Schiphol, kun je gebruikmaken van een zogenaamd Schiphol P.O. Box adres. Dit adres kan worden gebruikt voor het ontvangen van post, pakketten en andere leveringen. Het adres bestaat uit je eigen naam, gevolgd door het nummer van de P.O. Box. Het pakket wordt bezorgd bij het postkantoor op Schiphol, waar het voor je wordt bewaard tot je het komt ophalen.

Wat zijn de voordelen?

Het gebruik van een Schiphol P.O. Box adres biedt een aantal voordelen ten opzichte van de traditionele manier van pakketbezorging:

  1. Snel en efficiënt: Je kunt je pakket ophalen op het moment dat het jou uitkomt. Het postkantoor op Schiphol is geopend van 6:00 uur tot 22:00 uur, dus je kunt je pakketje ophalen wanneer het jou uitkomt.
  1. Goedkoop: Het gebruik van een Schiphol P.O. Box adres is goedkoper dan het laten bezorgen van je pakket naar je huisadres, vooral als je bedenkt dat je geen verzendkosten hoeft te betalen als je het zelf ophaalt.
  1. Veilig: Als je op reis bent en je pakketje wordt bezorgd bij je thuis, is er altijd een risico dat het gestolen wordt. Door gebruik te maken van een Schiphol P.O. Box adres, weet je zeker dat je pakketje veilig wordt bewaard totdat je het komt ophalen.

Hoe kun je gebruik maken van een Schiphol P.O. Box adres?

Als je een Schiphol P.O. Box adres wilt gebruiken voor het ontvangen van je pakketje via Easy2send, kun je dit aangeven bij de webwinkel waar je het product bestelt. Geef het Schiphol P.O. Box adres op als afleveradres en voeg je eigen naam toe. Zorg er wel voor dat je het juiste nummer van de P.O. Box vermeldt, anders kan het pakket niet worden bezorgd.