Menu

Duurzame reizen maken over de hele wereld

Het is voor veel mensen een dilemma tegenwoordig. Je wilt graag mooie reizen maken maar je wilt het milieu natuurlijk ook niet al te veel belasten. Kies er daarom voor om duurzamere reizen te maken. Een mooie reis maken heeft zijn prijs maar mooie herinneringen zijn onbetaalbaar zegt men wel eens. Onze reisspecialist dat jaar daarom vandaag waar je op moet letten bij het maken van een duurzame reis en welke bestemmingen allemaal beschikbaar zijn. 

De nieuwe manier van reizen

Wetraveleco.com is een platform dat gespecialiseerd is in een duurzame reizen. Dat betekent niet dat je op de fiets hoeft te gaan op je bestemming te bereiken maar simpelweg dat er tijdens elke stap van de reis wordt gedacht aan het milieu. De reis bevat bijvoorbeeld activiteiten die niet schadelijk zijn voor het milieu en een deel van de opbrengst gaat naar het ondersteunen van duurzame lokale projecten. Bij iedere reis wordt aangegeven hoe duurzaam je deze reis kunnen maken en natuurlijk ook wat er allemaal te beleven valt op de bestemming. 

Welke bestemmingen zijn er allemaal?

Ondanks dat je een groene reis wilt maken, wil je natuurlijk wel wat van de wereld zien. Het is niet nodig om thuis op de bank te blijven zitten als je niet veel CO2 wilt uitstoten. Je kan er ook voor kiezen om een duurzame reis te maken naar een van de vele bestemmingen die je via de link in dit artikel kan vinden. Er zijn onder andere reizen naar India, Thailand, Ecuador of Amerika bijvoorbeeld. Normaliter zijn er ook reizen naar Nieuw-Zeeland en Australië beschikbaar maar daar zijn de reisrestricties momenteel nog van kracht dus daar zal je nog een tijdje op moeten wachten.

India, het land van de ongekende mysterie

Een interessant land met een rijke cultuur waar je misschien niet gelijk aan denkt is India. Het land heeft ongelooflijk veel prachtige plekken en eeuwenoude monumenten om te bezoeken. Wil jij ook een mystieke rondreis door India maken? Ontdek alle details van deze reis via de link in dit artikel en kies er ook voor om een duurzame reis te maken naar een van de mooiste plekken van de wereld!