Menu

Vakantieoord

Even toe aan een momentje voor uzelf en wilt u even helemaal tot rust komen? Dat kan bij ons vakantieoord in de bergen van Frankrijk. Wij garanderen u dat u volledig tot rust komt. 

In de bergen bent u eventjes helemaal afgesloten van de buitenwereld. In de prachtige omgeving kunt u genieten van de natuur. We vragen onze gasten om zoveel mogelijk digitale apparatuur thuis te laten zodat u echt volledig tot rust kunt komen. Wij zijn van mening dat een computers, laptops, tablets en smartphones niet positief effect hebben op de ontspanning. Des te minder prikkels, des te meer ontspanning. 

U overnacht in een prachtige kamer die van veel luxe is voorzien. Een groot bad, een goed bed en natuurlijk prachtig uitzicht. Televisie is op aanvraag. Mocht u helemaal geen televisie willen, geen probleem! Voordat u aankomt zorgen wij dat deze van de kamer verwijderd is. 

Naast de overnachtingen en de luxe organiseren we ook wandelingen door de bossen. Hiervoor kunt u zich elke dag opgeven. Korte en lange wandelingen wisselen zich af. 

Bent u nou groot fan van wandelen? Dan is het een goed idee om een wandelarrangement bij ons af te sluiten. Elke dag maakt nu dan met verschillende mensen wandelingen door het bos. Zo leert u andere mensen kennen en kunt u genieten van de omgeving. 

Wilt u meer weten over onze prachtige accommodatie? Neem dan contact met ons op.