WandelarrangementHet hele jaar door kunt u bij ons terecht. Het bergdorpje Lalouvesc ligt in het hart van de groene Ardèche op zo`n 1100 meter hoogte. Het is een ideale uitvalsbasis en Lalouvesc beschikt over een eigen Maison de la Randonnée, ofwel een info en trefpunt waar u de voor u geschikte wandelingen kunt uitkiezen. Natuurlijk kunnen we u op La Vie Tara ook een aardig eind op pad helpen. De wandelingen staan prima aangegeven d.m.v. overzichts- en richtingsborden.

wandelbord1Wij bieden u  een accomodatie voor ieder wat wils, van een kamer met eigen douche en toilet tot een eenvoudige kamer met wastafel en douche en toilet op de gang. Ook hebben wij twee appartementen met keuken, waar u na een fijne wandeling zelf kunt koken.
Maar natuurlijk kunt u zich ook geheel laten verwennen en voor u laten koken, we doen dat als het even kan, met groenten uit eigen moestuin en gebruiken verder zoveel mogelijk biologische producten.

 


Op onderstaande link vindt u een fotocollage om alvast in de stemming te komen. www.youtube.com/watch?v=K-oToRO9xUA  
Verder hebben we onlangs de eerste Geocache geplaats. Op www.geocaching.com  kunt u meer vinden over dit fenomeen.
Vanaf € 475,- p.p. per week kunt u al bij ons terecht. U krijgt daarvoor halfpension met een prima ontbijt en 3-gangen diner excl. drankjes. Ook een lunchpakket kunnen we eventueel verzorgen.
Voor € 825,- heeft u een tweepersoonskamer met eigen douche en toilet.
Een 4-persoons appartement met eigen keuken en woonkamer kost  € 750,- per week van zaterdag t/m zaterdag. Een linnenpakket is apart te huur à € 8,- p.persoon.
Komt u met een grotere groep dan kunnen we voor u een apart prijsvoorstel maken.
Voor reizigers met de TGV naar Valence hebben we een haal en brengservice voor € 50,- p.p. bij meerdere passagiers is dit € 35.- p.p. voor een retour. Op www.nshispeed.nl kunt u interessante verbindingen vinden.Vliegen naar Lyon is zeker ook een optie, een auto huren is daar zeer betaalbaar.

We zien u graag op La Vie Tara.

 

© 2020 La Vie Tara - by studio red187