ReünieMeet & Greet

Op La Vie Tara in Frankrijk

In de week van zaterdag 18 tot zaterdag 25 april zijn onze hoofdredacteur Albert de Louw en zijn vrouw Joke de Louw op La Vie Tara aanwezig voor gezellige ontmoetingen met Spiegelbeeld lezers en La Vie Tara gasten van het eerste uur. Twee jaar geleden hebben Joke en Albert om gezondheidsredenen afscheid moeten nemen van de dagelijkse leiding op La Vie Tara en hebben Fred en Patricia Bol het stokje overgenomen. Omdat er vraag was naar een reünie en eveneens interesse bij Spiegelbeeld lezers is het idee ontstaan een gezellige ontspannende week te organiseren in het voorjaar met leuke activiteiten. Ontspanning in deze week staat bovenaan, maar er is volop de gelegenheid om alleen of met anderen met een aantal activiteiten mee te doen, zoals: meditaties in kapel, natuurwandelingen, wandeling op zoek naar truffels met truffelboertje, pianospelen, gezamenlijk mantra zingen, mini djembé workshop o.l.v. Albert en/of schilderen. Dit alles vanzelfsprekend op een vrijwillige basis, vrijheid blijheid. Maar er is ook een optreden van professionele muzikanten. En als klap op de vuurpijl op 23 april meteorenzwerm Lyriden, vallende sterren voor al jouw wensen!!!

Natuurlijk is er ook volop de gelegenheid met elkaar allerlei informatie uit te wisselen. De culinaire kant zal worden verzorgd door chef-kok Fred.

Prijs voor deze week is € 595,- per persoon voor een eenvoudige kamer. Een luxe kamer met douche en toilet op de kamer komt op € 665,- op basis van vol pension.Voor een luxe tweepersoonskamer met douche en toilet kost dit arrangement € 1150,-

Wil je deelnemen aan deze bijzondere week neem dan rechtstreeks contact op met Fred en Patricia Bol. Telefoon: 0033475678532 of mobiel +31(0)6 81 33 84 34; Email: lavietara@hotmail.nl; www.lavietara.nl.

Mocht u graag met iemand mee willen rijden of zoekt u juist en medepassagier dan kunt u dat bij ons melden en wij kijken dan of we u bij elkaar kunnen brengen.

Snel inschrijven, vol=vol!!

© 2020 La Vie Tara - by studio red187