TheaterreisVan zaterdag 29 juli t/m zaterdag 5 augustus  is er de Theaterreis! In deze week werk je naar een voorstelling toe. Samen met docent/regisseur Arne Sybren Postma ga je met de groep dagelijks toneelspelen. Door inspiratie te halen uit de groep en uit de omgeving, zal er een mooie voorstelling ontstaan. In de rustieke atmosfeer van een oud nonnenklooster in het Zuid-Franse Lalouvesc wordt gewerkt. De cursus zorgt voor een evenwichtige balans tussen indringend theaterwerk en aangenaam verpozen

Arne

Voor wie?
Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die op een plezierige manier het theater wil ontdekken, en de eigen spelvaardigheden wil ontwikkelen. Spelervaring is voor deze cursus niet nodig.

Voor vragen kan je mailen naar info@haagstheaterhuis.nl
zie ook:

Theatercursus

Tekenen-schilderen-yoga-meditatieSONY DSC

Van zondag 6 augustus tot zaterdag 12 augustus  2017 bieden Ella Wassink en Hans Wassink een inspirerende en kunstzinnige week aan. De ochtend wordt besteed aan meditatie en yoga. Dit zijn rustige, naar binnen gekeerde oefeningen, die iedereen kan uitvoeren. Na de lunch staat tekenen en/of schilderen op het programma met een breed scala aan mogelijkheden t.a.v. materiaal, techniek en onderwerpkeuze; de begeleiding is individueel. Niveau is niet belangrijk. De ontvangst is op zaterdag met het avondmaal; het vertrek op zaterdag na het ontbijt.

SONY DSC

De prijs is € 695,- p.p. en dat is inclusief: Het verblijf op een één- of tweepersoonskamer, alle maaltijden en drankjes, alle teken-en schildermaterialen, inclusief het gebruik van een veldezel.

Kortom zorgeloos genieten in een prachtige omgeving.

Ella Wassink en Hans Wassink

ellaw8@xs4all.nl     of  hhpwassink@gmail.com

boomfoto

 

Siemens verwenweekScreenshot 1Van zaterdag 12 tot zaterdag 19 augustus 2017 organiseren wij, Fred en Patricia Bol, op ons La Vie Tara samen met Monique Becks (wie kent haar niet?), een week voor Siemens en oud Siemens collega’s. Misschien al gepensioneerd of pas ontslagen of al een tijd weg of nog gewoon in dienst?  Een week waarvoor we een aantrekkelijk programma gaan maken met o.a.

 

treinEen schitterende rit door de gorges met een stoomtrein

 

 

 

 

 

chapBezoeken we de wijngaarden van Chapoutier een van de grootste en wereldberoemde wijnhuizen. video Chapoutier

 


valrhona-cite-du-chocolat-iludikChocolade is niet weg te denken in Frankrijk en dus mag Valrhona in Tournon sur Rhone met een nieuw belevingscentrum niet ontbreken op het programma.

 

Lees verder...

KidsweekVan zaterdag 19 augustus tot zaterdag 26 augustus organiseren we op La Vie Tara weer de kidsweek. We gaan er een aantrekkelijk programma van maken met o.a.

vignettesEen schitterende rit met de Velorail door de gorges.valrhona-cite-du-chocolat-iludikChocolade is niet weg te denken in Frankrijk en dus mag Valrhona in Tournon sur Rhone met een nieuw belevingscentrum niet ontbreken op het programma.Verder maken we een programma met de volgende ingrediënten:
Cache_GevondenWorkshop Geocachen met Corstiaan van Elteren. We hebben al 10 caches in Lalouvesc. Verder kun je zelf leren  een cache te maken en verstoppen. We  vertellen over de verschillende soorten geocaches, de werking van de GPS en  het lezen van topo-kaarten.  Kijk maar eens op  www.geocaching.com

 

Lees verder...

Pathfinders retraiteVan zondag 3 t/m zaterdag 9 september 2017 een pathfinders retraite

Stel je voor … je bent samen met een kleine groep van 10 gelijkgestemde mensen en je verblijft een week lang in een voormalig klooster in het zuiden van Frankrijk, een gebied met nog voelbare invloeden van de Katharen. Je wordt omringd door prachtige heuvels en bergen, volledig omarmt door heerlijke natuur en stilte.

Voor meer informatie over deze week kunt u vinden om op bijgaandelinkte klikken Path finders

BeyondMedicine_PathFinder_Retraite2

MotorweekVan zondag 17 t/m zaterdag 23 september 2017  organiseren we voor de 4e keer de motorweek samen met Peter Cornelisz. Deze keer dus in het najaar. Met nieuwe en vernieuwde routes kunnen de motorliefhebbers hun hart weer ophalen.    Zie ook www.motormaatje.nl

CabriovakantieVan zondag 10 t/m vrijdag 15 september 2017 organiseert cabriotour.nl een prachtige week bij ons in de Ardéche met La Vie Tara als basis. De routes zijn al uitgezet en het asfalt in prima staat. Zie link voor meer informatie  Video

cabrio

© 2017 La Vie Tara - by studio red187