De opbloeiende lente van La Vie Tara!
Hieronder staat het programma voor de lente met een korte omschrijving van de cursussen. Zijn er specifieke vragen over de inhoud van de cursus dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende docent(e). U bent natuurlijk altijd welkom voor een individuele vakantie.

STAGE DE QI GONG



STAGE DE QI GONG – PROGRAMME 29 – 31 mars 2019 avec Michel Lanotte

VENDREDI SOIR
Arrivée au Centre d’hébergement, La Vie Tara, enregistrements entre 15 et 16H et installation
16H-19H: Dénouer le Cœur,ouvrir CHONG MAI, les 1000 Yeux de Bouddha
Méditation de la Grande Ourseet stimulation des méridiens de jambe
19H30 Dîner et veillée, questions d’ordre générale sur la médecine traditionnelle chinoise

Lees verder...

Kiesha Crowther “Little Grandmother”



Version 227 April – 4 May 2019

“Advanced Shamanic Teachings in France”
One week intensive

Dear Brothers and Sisters, I want to personally invite you to the upcoming Shamanic work I will be doing in France. Please join me on this special week in La Vie Tara, in the South of France.

The Elders have asked us to go deeper and begin healing ourselves and our Mother Earth. You are now ready to step into the profound healing and growth that a more intense shamanic journey can offer. Please Join me!

Shamanic Journey number 3 “, A more intense Journey that helps us face our fears and become stronger in who we are truly meant to be”

Lees verder...

ZEN- YOGA- MINDFULNESS- PLEZIER- GENIETEN



Leven vanuit je hart, leven vanuit passie

In de week van 11 t/m 18 mei 2019 organiseert AANDACHT-IS-LEVEN een heerlijke week op La Vie Tara

danny 1La Vie Tara is gelegen op ruim 1000m hoogte, in de ‘groene’ Ardéche, waar je de ruimte hebt om weer even bij (jezelf) te komen. Door middel van een uitgebalanceerd programma is er tijd voor ontwikkeling, verdieping, ontgiften, maar vooral ook om te ontspannen en te genieten.

Voor persoonlijke ontwikkeling wordt een mix van Zen-meditatie, verschillende vormen van yoga, mindfulness, ademhalingsoefeningen en Inquiry aangeboden. Ter plekke is er een ruime keuze uit ontspannende activiteiten zoals: wandelen, paardrijden, tennis een bezoekje aan een van de omliggende dorpjes, een ritje met een stoomtrein of de prachtige vélo-rail. Bovendien kun je je laten inspireren tot het maken van een schilderij, een tekening of gedicht. Maar uiteraard ben je ook helemaal vrij om lekker te onthaasten in de prachtige tuin met een boek of om weg te mijmeren in het uitzicht vanaf het terras.

Lees verder...

Cabriovakantie



Van zondag 8 t/m vrijdag 13 september  mei  2019 organiseert cabriotour.nl opnieuw een prachtige week bij ons in de Ardéche met La Vie Tara als basis. De routes zijn uitgezet en het asfalt in prima staat. Zie link voor meer informatie  Video

cabrio

© 2019 La Vie Tara - by studio red187