Unieke spirituele reisAkasha Healing banner MS(1)Bewustwording, spirituele ontwikkeling, multi-dimensionale healings met Sirianen en activatie zelfgenezend vermogen met nulpuntsenergie.

Een ontdekkingsreis op het gebied van bewustwording en spirituele ontwikkeling. Een intensieve week vol inspiratie, kennis en wijsheid, zodat je geheel in je eigen kracht komt te staan.
Van zondag 26 juni t/m zaterdag 3 juli, 7 dagen genieten van de zon, de natuur, heerlijk en gezond eten, rust in je hoofd en actief bezig zijn je levensenergie te vermeerderen. Laat de eisen van de buitenwereld en de eisen van de maatschappij helemaal achter je. Je geest vult zich met rust. Je leert te leven vanuit je hart, vrij van gedachten en bewust van al wat is.

[ File # csp1432692, License # 1682205 ] Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php) (c) Can Stock Photo Inc. / styf22

Na alle bijzondere ervaringen in deze week zul je nooit meer hetzelfde in het leven staan. Je wereldbeeld is veranderd. Je leven wordt makkelijker en spanning en stress zijn uit jouw woordenboek gewist. Slechts 1 week geeft een complete ommekeer in je leven! 
Deze bijzondere week staat in het teken van “uit je hoofd in je hart”; spirituele ontwikkeling, bewustwording, bevrijding van emotionele ballast, Akasha healing, kwantumfysica, nulpuntsenergie, meditaties, groepssessies, individuele sessies, healings met Sirianen uit de multi-dimensionale werkelijkheid, uitleg mindcontrol en ontkoppeling mindcontrol, informatie over voeding en gezondheid. Je krijgt antwoord op de vraag wie je werkelijk bent en wat  jouw doel is hier op aarde.

Daarnaast werken we samen aan jouw balans. Evenwicht in de energie van geest, lichaam, emoties en spiritualiteit. Een leven vrij an ziekte. Je leert te werken met de multidimensionale levensenergie; de nulpuntsenergie. Ook wel de kwantumenergie of Qi genoemd. Alles in de kosmos bestaat uit deze universele levensenergie en deze energie stroomt ook door alles in de kosmos heen. Ook wij bestaan uit deze energie. Volgens de kwantumfysica is deze energie de drager van informatie en het begin van alles. Met onze gedachten kunnen we deze energie sturen en materialiseren. Als deze energie stroomt zijn we gezond, als deze energie stokt of wordt onderbroken, word je ziek.

Je leert hoe je je kunt afstemmen op het nulpuntsenergie veld in de multidimensionale werkelijkheid en je leert hoe je deze energie kunt gebruiken om je eigen frequentie te verhogen. Door te werken met deze helende energie breng je je innerlijke geneeskracht, je gezondheid, vitaliteit en welzijn naar een hoger niveau. Door het zelfgenezend vermogen van je lichaam te activeren kun je (chronische) lichamelijke klachten genezen. En dat zonder medicatie! Je energiekanalen worden geopend en de levensenergie wordt geactiveerd. Het evenwicht in je lichaam kan zich hierdoor herstellen of handhaven.

touwWeet dat jij de creator bent van je leven, je welzijn en je gezondheid. Een probleem of ziekte vormt alleen een barrière wanneer je er energie aan geeft. Jouw perceptie en focus bepalen de uitkomst. Energie kan niet gecreëerd of vernietigd worden, maar je kunt energie wel transformeren. Ziekte is een vorm van energie die getransformeerd kan worden. Je gaat leren hoe je dit kunt doen.

Je leert hiervoor o.a. je geestkracht te gebruiken, specifieke lichaamsbewegingen, ademhalingsoefeningen, meditatie, visualisaties en focus. Naast het transformeren van ziekte, transformeer je je emoties en je mentale conditioneringen. Daarnaast bevorder je je bewustzijn. Je immuunsysteem versterkt. Je krijgt meer energie en je fysieke en emotionele pijnen leer je zelf te healen. Je kwaliteit van leven verbetert in alle opzichten.

Je verblijft in het schitterende La Vie Tara, een retraite oord, spiritueel centrum en voormalig klooster gelegen op een zeer sterke krachtplaats aan de rand van het pelgrimsdorpje Lalouvesc in het groene hart van de Franse Ardèche. Dit bergdorpje is tevens het vertrekpunt van 200 km aan mooie wandelroutes in de omtrek met een overvloed aan bosbessen, paddenstoelen en schitterende vergezichten. La Vie Tara ligt op een hoogte van 1080 meter en heeft het predikaat Centre Climatique. Dit betekent dat de lucht hier uitermate zuiver is en een aangenaam klimaat heeft. Je wordt als vanzelf aangetrokken door de sfeer van rust, stilte en ruimte, maar dat is niet het enige. La Vie Tara is ook een plek van uitwisseling en gezamenlijk genieten van heerlijk bereide maaltijden en van de natuur. La Vie Tara voelt als een grote huiskamer waar iedereen zich meteen op zijn gemak voelt.
De keuken van La Vie Tara kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. De maaltijden worden bereid van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten. Als mogelijk uit eigen moestuin. Want wat is er lekkerder dan eten wat ’s middags geoogst is en dezelfde avond op het bord ligt? Je verblijf is all-inclusive.

Inclusief:7 dagen lang intens genieten en ontspannen in de mooie omgeving van de Ardeche.
* 7 dagen 100% aandacht voor lichaam en geest om te rusten, te herstellen en nieuwe energie op te doen.
* 7 dagen die in het teken staan van harmonie. In harmonie met jezelf, met je energie en met de omgeving.
* 7 dagen die in het teken staan van spirituele ontwikkeling, bewustwording, voeding, gezondheid,
   leven vanuit het hart, terugkeren naar je ware zijn.
* 7 dagen met gelijkgestemden. Samenzijn, delen, verbinden en leren van elkaar.
* 7 dagen om tot jezelf te komen in het sfeervolle La Vie Tara omgeven door prachtige bergen, zuivere lucht,
   de energie van de krachtplaats, volledig omarmt door schitterende natuur en stilte;
* 5 dagen leren werken met de nulpuntsenergie om het zelfgenezend vermogen van het lichaam
   te stimuleren en ziekte te transformeren;
* Groepssessies;
* Individuele sessie;
* Workshop voeding en gezondheid;
* Healings;
* Meditatie;
* Opruimen emotionele ballast;
* (start maken met) Ontkoppeling mindcontrol;
* Excursie(s) naar bijzondere krachtplaatsen;
* Inzicht in je levensdoel;
* Bioresonantie behandeling incl. homeopatische ondersteuning (afhankelijk van programma)
* Eigen badkamer en toilet of badkamer en toilet op de gang;
* Ontbijt. Met heerlijk vers knapperig Frans stokbrood of muesli met lokale Franse yoghurt;
* Lunch. Elke dag weer verrassend anders;
Dagelijks 3-gangen diner. Overheerlijke menu’s, ook voor vegetariërs, inclusief wijn!;
Bij mooi weer zijn de maaltijden heerlijk buiten in de mooie tuinen rondom het gebouw;
Koffie, thee, water, vruchtensap en wijn zijn de hele week inclusief.
Gedeeltelijke vergoeding zorgverzekeraar mogelijk. Aangesloten bij BATC.

Aankomst: zondagavond 26 juni. Diner is gezamenlijk om 19.00 uur.
Vertrek: zaterdagochtend 2 juli. Ontbijt is inbegrepen.

Kosten: vanaf 995,- euro per persoon, volpension, afhankelijk van het type kamer dat je wenst.
Exclusief:
Kosten vervoer (vliegtuig naar Lyon, Thalys (TGV naar Valence) of auto.
Als je samen met een groep met de trein komt, word je tegen een vergoeding (50,- p.p) met de auto opgehaald van het station in Valence. Als je met het vliegtuig komt kun je vandaar een auto huren en op eigen gelegenheid naar La Vie Tara reizen. Je kunt ook de TGV naar Valence nemen en daar opgehaald worden. Dit dient dan wel aan te sluiten op de ophaaltijd van de groep die vanuit Nederland per trein reist naar Valence.
Voor kinderen wordt geen programma geboden. La Vie Tara is helaas niet geschikt voor minder validen.

Aanmelding via instituut@mirjamstoof.nl.
Mirjam Stoof Centrum Bewustwording def

Na ontvangst van een aanbetaling van 250 euro is je aanmelding definitief.
Voor 20 juni dient het volledige bedrag te zijn betaald.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2019 La Vie Tara - by studio red187