Geocache en survivalweekDSC_0327bw  Van zaterdag 30 april  tot zaterdag 7 mei wordt een hele leuke week speciaal voor gezinnen met kinderen.
Corstiaan van Elteren komt een cursus geocaching geven en we hebben al 10 caches in Lalouvesc. Verder kun je zelf leren een cache te maken en verstoppen.
We vertellen over de verschillende soorten geocaches, de werking van de GPS, het lezen van topo-kaarten, toepassing van Basecamp om waypoints of wandelparcours in de GPS te zetten.
Bij La Vie Tara hebben we voldoende gelegenheid de verschillende caches te vinden, waarbij we tegelijkertijd meer over Lalouvesc leren.

Daarnaast zullen we Travelbugs uitzetten en gaan we een trail van 11 geocaches in de natuur lopen.
Kijk vast eens op www.geocaching.com


Verder gaan we met dCache_Gevondene boswachter op pad, een leuke fietsreis op een treinrails, een kampvuur maken, vis roken, sterren kijken met een echte sterrenkijker en voor wie durft een nachtwandeling. En nog veeeeeel meer! Een avontuur wat je niet mag missen.Meenemen:
Graag horen we of je het volgende misschien kunt meenemen:
Laptop
Zaklamp
Reservebatterijen voor GPS en Zaklamp
Kompas
Wandelschoenen
Outdoor-kleding
Slaapzak voor de kinderen
Garmin GPS
Gitaar voor bij het kampvuur

Kostenverschillende soorten geocaches(1):
Prijs op basis van een gezin met 2  kinderen incl. 7 overnachtingen ontbijt, lunch en avondeten en drankjes en alle TO DO dingen vanaf € 990.00

Planning:

Een exacte planning maken we later en kunnen we ook waar nodig nog aanpassen afhankelijk van de weersomstandigheden.
Eventueel kunnen pa en ma een keer apart op pad.

Aanmelden:
Voor aanmelden of eventuele vragen contact opnemen met La Vie Tara op telefoonnummer 0033- 475678532  of 0031 681338434. Een mail sturen mag ook naar lavietara@hotmail.nl

Graag tot mei op La Vie Tara !!

 

© 2019 La Vie Tara - by studio red187