FIT body & mind zomervakantiesSprankelende vakantieweek in de natuur met veel ruimte en rust. Je komt hier weer op adem in de schone buitenlucht. Het team van inspirerende trainers staat garant voor mooie workshops: de verdiepende lessen van jouw programma en de vrijblijvende open lessen van de andere aanwezige docenten geven de week een veelzijdig en festival-achtig karakter.

Body & mind zomervakanties bieden een uniek vakantieconcept voor het welzijn van body & mind. Je volgt één van de programma’s in een besloten groep en als ‘special’ zijn er open lessen van de andere docenten, een dansparty met dj, (wandel)excursies en een kampvuur. Buiten het programma om is er voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Tijd voor jezelf! Voor beweging, verdieping, verwerking, verstilling, ontmoeting en voor de mooie natuur.

Het vakantie motto is: ‘alles mag, niets moet!’

Prijzen: vanaf € 640 voor overnachten in je eigen tent of camper. Wil je op een kamer? Vanaf € 680 op 3/4 persoonskamer, € 740 2p kamer en
€ 840 1p kamer. Deze prijzen zijn ALL-IN, dus met overnachting met volpension, thee-koffie-water, alle workshops en het wandel en excursie programma.

Carpool: vervoer kan gezellig, goedkoop en gemakkelijk. Wij bieden carpool aan via de website en kijken mee dat iedereen in Frankrijk en weer thuis komt.

Klik op onderstaande links voor de programma’s van zaterdag  28 juli t/m  zaterdag 12 augustus


dieke nieu
Verstillende yoga 

 

 

tom
Dans improvisatie

 

 

lotte
Lomi lomi massage

 

 

Kelly
Mindful running en yoga

 

 

 

Klik op onderstaande links voor de programma’s van zaterdag  11 t/m zaterdag 18 augustus

 

simon
Prana! De 5 elementen in yoga en dans

 

 

ingrid
Hatha en Yin yoga en wandelen

 

 

martin
Tai Chi / Qi-Gong en wandelen

 

 

marijn
5 elementen massagecursus

 

© 2018 La Vie Tara - by studio red187