Gastenboek63 Berichten


 • philippe cunin

  Chers Fred et Patricia

  De retour dans nos différentes régions ,nous tenons à vous remercier chaleureusement pour votre accueil ,votre écoute ,votre sollicitude et votre grande gentillesse .
  Tout était parfait et nous nous sommes sentis comme chez nous ! Papa était très heureux ,vous avez été adorables .
  Un grand merci de la part de tous ,petits et grands .
  Bien amicalement

  Dominique et Philippe Cunin

  mei 5, 2017
 • Maud Mos

  Het was een fantastische week. Heerlijk gegeten en alles erom heel perfect. Fred, Patricia, Karin, Paul, Birgit en Wouter hartelijk dank. Volgend jaar zijn we weer present. Nog heel veel succes Fred en Patricia.

  augustus 7, 2015
 • Gerard en Eugenie

  Prachtige plek, imponerend pand, hartelijke ontvangst, heerlijk eten, gezellige en onderhoudende gastheer en -vrouw. We hebben genoten, het was top!

  september 24, 2014
 • Merijntje Bronsgeest

  Wat een fantastisch pand, wat een fijne plek, en wat een hartelijke ontvangst..
  Ik heb er één nacht gelogeerd in een 1-persoonskamer met een lekker bed, en douche op de gang, in het kader van de fietswedstrijd l’Ardéchoise. Ik was er graag nog wat langer gebleven. Ons hele (Franse) team was er gestationneerd en het was voor allen een heel aangename ervaring. La Vie Tara is een aanrader. Veel succes deze zomer!

  juni 24, 2014
 • familie van Elteren

  Lieve familie Bol,

  Wat een geweldige week hebben wij bij jullie gehad rond de jaarwisseling! We werden zeer gastvrij ontvangen en die gastvrijheid hebben wij de hele week als zeer warm ervaren. We hebben heerlijk gewandeld in de prachtige omgeving en Lyon en le Puy bezocht, wat een prachtige steden!
  Verder hebben we heerlijk kunnen ontspannen bij jullie en iedere avond werden we verrast door een heerlijk drie-gangen menu. Ook de gezellige avonden bij de openhaard zullen we niet gauw vergeten!
  Wij wensen jullie veel succes met de verdere uitbouw van la Vie Tara en komen graag nog eens kijken hoe het met jullie gaat.
  Veel liefs en tot ziens!
  Corstiaan, Sanne, Roos en Eva

  januari 19, 2014
 • Seb

  Beste familie Bol,

  Vanaf het moment dat ik het terrein van La Vie Tara op kwam rijden, ‘viel er een soort rust’ over mij heen. Een heel goed gevoel en natuurlijk heel toepasselijk bij de week ‘Rustmanagement’ van Ilse Heesterbeek die ik afgelopen zomer op La Vie Tara met veel plezier heb gevolgd.

  De prettige sfeer op deze bijzondere plek is mij enorm goed bevallen. Een mooie omgeving waar het heerlijk wandelen en relaxen is. Maar bovenal jullie zeer persoonlijke en bijzonder gastvrije benadering maakt dat ik heel graag terugkom in het “Lalouvesc van La Vie Tara”!!!

  Ben benieuwd naar de verdere ontwikkelingen van jullie La Vie Tara en wens jullie heel veel succes daarmee.
  Dank voor de mooie ervaring en graag tot de volgende keer!
  Seb

  september 27, 2013
 • fred

  Bonjour,

  Encore merci pour l’agréable séjour que nous avons passé à La Vie Tara grâce à vous.
  Philippe vous donne le bonjour et Olivier vous remercie pour son blouson de vélo.

  Cordialement,

  Francis et Brigitte Marc

  september 8, 2013
 • Tjalliëlle Muller en Peter Huizinga

  Hoe soms dingen bijzonder kunnen lopen…..
  Van het eerste plan de tent op te zetten voor 2 nachten onderweg en is snel afgeweken na de gastvrije email van Fred en Patricia. Heerlijk gegeten aan de table d’hotes en goed geslapen in de gite.
  “Laatst” zagen we elkaar nog op het schoolplein in Nederland en “nu al” (6 maanden later) in een behoorlijk klooster, of was het een kostschool. Het zal wel onduidelijk blijven. Dat moet ook. Bij een oud huis hoort een mythe. De mythe van oudcollega’s en de Bolbrothers -hoezo internationale familie- is voor ons in 2 nachten 2 diner’s en 2 petit dejeuners ondertussen opgehelderd.

  We hebben genoten en komen zeker nog eens langs om “bij te eten en te slapen” en route de soleil.

  Tjalliëlle Muller
  Peter Huizinga

  juli 31, 2013
 • Riepke en Judith

  Beste Fred.

  Ziet er top uit…. een droom die uitkomt.

  Groeten

  Riepke en Judith

  juni 25, 2013
 • Rob

  Aan Fred, Patricia, Wouter en Julian Bol
  Lieve “Bollen”!
  La Vie Tara is altijd voor mij een thuiskomen en nu voor de eerst maal onder jullie leiding met Albert en Joke op de achtergrond. Uiteraard had ik gemengde gevoelens na zo vaak door Albert en joke ontvangen en toch wel vertroeteld te worden.
  Gelukkig hebben jullie exact begrepen wat de sfeer in La Vie Tara bepaalt en handelen er volledig naar: warmte, gezelligheid en een ontspannen sfeer.
  Veel respect heb ik voor het feit dat jullie in korte tijd de outillage hebben weten uit te breiden, zodat bijna alle kamers vergroot zijn en voorzien van douche en toilet. Om maar niet te spreken van de appartementen met eigen keuken! Voor elk wat wils dus.
  De maaltijden zijn steeds een sprookje om te zien en uiteraard te eten: het is goed te merken dat een ex-horeca man hier de hand in heeft!
  Een hele ervaring om nu eens naar het dorp te fietsen met de elektrische fietsen die voor de gasten klaar staan.Ben erg benieuwd wat jullie nog meer in petto hebben en kom dan ook heel graag weer langs.
  Veel liefs en succes toegewenst,
  Rob

  juni 20, 2013

Laat een bericht achter


Naam*

E-mail*

WWW

Je bericht*

Verstuur

© 2019 La Vie Tara - by studio red187