Gastenboek63 Berichten


 • By far one of the best places in the area! My compliments!

  februari 18, 2013
 • Michel te Braake

  Hallo Albert, Joke en La Vie Tara.

  Ik kende La Vie Tara alleen van de columns uit Spiegelbeeld.
  Altijd al willen weten hoe het in het echt was.
  Na een aantal moeilijke jaren (burn-out, broertje overleden en einde relatie) had ik duidelijk het gevoel, nu moet ik daar maar eens naar toe.

  Ik heb een bijzondere week gehad met een hartelijk onthaal door Joke.
  De gesprekken met de andere gasten hebben veel met mij gedaan, ik voel me anders, weer een stap op het pad dat ik opgegaan ben.

  Het mooie kleine dorp en genoeg wandel mogelijkheden hebben mij weer geleerd om te ontspannen, ook door inspanning van de wandelingen.
  Een mooie ervaring in de Basiliek terwijl ik geen kerkganger ben, een zon’s ondergang ceremonie, een vuur ceremonie, het maakte deze week alleen maar specialer voor mij.

  Albert, Joke en de andere gasten dank jullie wel voor de fijne week.

  Met warme groet,
  Michel te Braake.

  juli 21, 2012
 • Rob

  Veel eerder had ik moeten schrijven hoe geweldig het is je verjaardag met de hele familie en vrienden bij Joke & Albert te vieren. Wat is er nu leuker om -als je 65 wordt- na goed overleg met Albert het hele gebouw af te huren en een week lang al je dierbaren een toptijd te bezorgen. Een echte aanrader! Vanuit Lalouvesc is het makkelijk rijden naar St.Agreve voor een schitterende rit per toeristisch dieseltreintje naar Tence. Ooit eraan gedacht een trein geheel voor je eigen gezelschap af te huren? Een unieke ervaring en de rit van 60min naar Tence loopt door een prachtige natuur.
  Uiteraard laat ik niet na Albert & Joke enorm te bedanken voor hun medewerking aan mijn onvergetelijke verjaardag.

  mei 22, 2012
 • Suzanne

  Ha Joke en Albert,
  Heb een ontzettend fijne week gehad bij jullie in La Vie Tara! Heerlijk!
  Ik kom zeker terug!
  Alle goeds en ik hoop dat deze plek altijd zo mooi en bijzonder blijft (dat is zeker dankzij jullie!).
  gr. Suzanne

  september 11, 2011
 • Joke Gosker

  Hoi Joke en Alber,

  Wat heb ik een heerlijke week gehad op La Vie Tara van 26 juli tot 6 augustus 2011. Het was voor mij de 4de keer dat ik bij jullie was. De redenen waarom ik zo graag bij jullie vakantie op vakantie kom zijn velen: de mooie ligging van het klooster, het heerlijke vegetarische eten, de schitterende omgeving waar je zo uitgebreid kunt wandelen, het warme onthaal van jullie zelf, de interessante gesprekken over van alles en nog wat met de andere gasten onder het genot van een glaasje wijn, waarbij iedereen wordt gerespecteerd in zijn/haar ideeën, de open haard, de excursies die jullie regelmatig (kosteloos) organiseren voor de gasten, en…. het mooie weer natuurlijk, enzovoort enzovoort. Ik kan door blijven gaan, maar hier stop ik nu. Ik kom zeker nog weer eens terug. Heel veel groetjes van Joke.

  augustus 12, 2011
 • wout van oeveren

  Ik heb in juli een cursus vegetarisch koken gevolgd bij Niels de kok op op La Vie Tara, omdat ik bij het bereiden van mijn vegetarische maaltijden een smaaksensatie miste.
  Wel d.m.v. inspirerende recepten, goede ingrediënten en de juiste kruiden ben ik heel wat wijzer geworden.
  Dit zou zeker niet zijn gelukt als we (Monique, een andere cursiste en ik ) niet stap voor stap zouden zijn begeleid door Niels.
  Niels bedankt voor je hulp, aanwijzingen en tips. Een vervolgcursus zou er zeker “in gaan”.

  augustus 9, 2011
 • hetty

  Hallo allemaal daar op la vie tara

  Dit jaar was ik voor het eerst op la vie tara en ook nog alleen. Het was een geweldige ervaring.
  Het huis heeft een heel fijne sfeer. de mensen zijn lief en je kunt zijn wie je bent. En zomaar kunnen fijne gesprekken ontstaan. De workshop beeldhouwen die ik heb gedaan vond ik erg leuk, heel ontspannend zo met een stuk steen aan de gang en maar zien wat er ontstaat.En dan het eten, ja hier is een groot compliment op zijn plaats Niels. Heerlijk. Precies in mijn straatje als vegetarier, ik heb genoten. Dank jullie allemaal

  lieve groet Hetty

  augustus 6, 2011
 • Monique

  Weekworkshop vegetarisch koken
  Ha Niels

  Regelmatig ben ik een weekje op La Vie Tara .Met veel plezier. Ik kan daar op die heerlijke plek lekker mezelf zijn. De ongedwongen sfeer, de mooie natuur, de tuin, de leuke ontmoetingen. De gesprekken met Albert en Joke. Het eten is altijd een feest. Er wordt heerlijk vegetarisch gekookt. Deze week heb ik samen met Wout , een andere gast, een weekworkshop vegetarisch koken, gevolgd bij de huiskok, Niels. In een woord ‘geweldig’. Stap voor stap heeft hij ons begeleid bij onze leerdoelen. Ik wi graag meer leren over de basisprincipes bij het vegetarisch kokkerellen. Nu, dat heb ik echt geleerd. Naast de bereiding van heerlijke soepen, indiase gerechten, het creatief gebruik van peulvruchten, voorgerechten en toetjes, bakken van brood, was voor mij de topper” het kiezen voor quich”. Zeven verschillende quiches met allerlei verschillende ingrediënten stonden die avond voor de gasten klaar. Echt top. Dank je Niels ! Ik ben jouw kwaliteiten als kok , maar ook als leermeester , nog meer gaan waarderen. Je recepten zal ik zeker gebruiken. Ik kom graag terug voor een vervolgcursus. Graag tot ziens! Monique

  juli 26, 2011
 • Ilse Neervoort

  Hallo, een jaar geleden was ik bij jullie. Samen met vriendin Clary. Ik denk nog veel aan die week, we hebben er zo heerlijk genoten.De ongedwonge sfeer, lekker in de natuur, heerlijk gegeten, en leuke mensen ontmoet.
  Ja we komen zeker nog een keer.
  Joke en Albert bedankt voor die mooie herinnering.
  Liefs Ilse

  mei 2, 2011
 • Greet Kunst

  Ha Joke en Albert,
  Prachtige website hebben jullie! Ik krijg altijd weer zin om naar jullie te gaan als ik de nieuwsbrief lees. De keren dat ik bij jullie op vakantie was waren heerlijk: ontzettend lekker eten, leuke workshops, gezellig kamertje waar je een waar nonnen-gevoel kunt krijgen, djembe spelen met Joyce, het sfeervolle kapelletje, de mooie omgeving, kortom: teveel om te benoemen. Ik wens jullie een heel fijn en inspirerend seizoen en wie weet: tot ziens!
  Lieve groet,
  Greet

  april 7, 2011

Laat een bericht achter


Naam*

E-mail*

WWW

Je bericht*

Verstuur

© 2018 La Vie Tara - by studio red187