Keuken en maaltijdengroene franse asperges

De keuken van La Vie Tara kenmerkt zich door creativiteit, vakmanschap en liefde voor de natuur. Dagelijks bereiden we maaltijden van verse en zuiver natuurlijke ingrediënten.

Er wordt gezamenlijk gegeten volgens het principe van het ‘table d’hôtes’ . Dit onderstreept de huiselijke en gemoedelijke sfeer die past bij La Vie Tara.

We proberen zoveel als mogelijk groenten te serveren uit onze eigen moestuin. Het teeltseizoen is vanwege de hoogte, 1.080 meter boven zeeniveau, behoorlijk kort. We hebben daarom een grote kas gebouwd en kunnen zo in het midden van de lente al diverse groenten en verse kruiden uit eigen tuin serveren. Want wat is er lekker dan eten wat ’s middags geoogst en dezelfde avond op het bord ligt?

In de zomer en herfst gaan we erop uit in de natuur om fruit te plukken en paddestoelen te zoeken. De paddestoelen worden gedroogd of vers gegeten, het fruit verwerken we tot de heerlijkste jams.

sla uit eigen tuin

Wanneer u om medische redenen een specifiek dieet volgt, kunnen wij hier vooraf in onderling overleg rekening mee houden. Houdt hierbij rekening met een meerprijs van € 4,- per dag. Wij vragen u uw dieet tijdig en minimaal een week voor aankomst aan te geven.

© 2020 La Vie Tara - by studio red187