Fiets-arrangementVan 14 t/m 19 juni 2017 wordt weer het unieke en grootste fietsevenement van Europa gehouden hier in de bergen, dalen, valleien van de Ardeche. 15.000 deelnemers telt dit spektakel. Het is een groot feest en alle dorpjes en stadjes waar u doorheen komt wordt u feestelijk onthaald. Vergelijk het maar met de Nijmeegse 4-daagse.

Op onderstaande link kunt u een fotoreportage vinden van aankomst en vertrek bij in Lalouvesc. Er zijn u al een flink aantal Nederlanders voor gegaan.

www.youtube.com/watch?v=cjFGIN8PI6M

Maar ook buiten dit evenement zijn de routes te gebruiken en moet je dit als echte wielerliefhebber een keer meegemaakt hebben. Wij bieden een arrangement met prima slaapplaatsen en eten.

Al vanaf  € 495,- per persoon per week kunt u al bij ons terecht. We gaan uit van half pension omdat we aannemen dat u tijdens de lunch op de fiets zit. Een lunchpakket kunt u natuurlijk altijd bestellen. Ontbijt en een 3- gangen diner zitten bij de prijs in, de drankjes zijn exclusief.
Wilt u een tweepersoonkamer dan vragen wij € 695,- voor een kamer met eigen douche en toilet.

Komt u met de trein? Er zijn vanuit Nederland prima verbindingen naar het TGV station in Valence. We hebben voor € 35,- een ophaal en wegbrengservice.

 

© 2020 La Vie Tara - by studio red187