Van Gesloten Piramide naar Open CirkelEen spirituele reis naar en in La Vie Tara, in de franse Ardéche van 5-12 augustus

Al vele jaren organiseren Janny Pronk (therapie, workshops en coaching) en Peter Toonen (kenner Maya kalenders, workshops en coaching) iedere zomer samen een reis naar La Vie Tara in de Franse Ardéche.

Dit jaar wordt het een tiendaagse reis met een tweedaagse retraite op een pelgrimsberg.
La Vie Tara is een oud voormalig klooster met een prachtige interne kapel. Het is een mooie plek op een heuvel bij het dorp Lalouvesc, om helemaal tot rust en tot jezelf te komen. Lalouvesc is al eeuwenlang een bedevaartsoord, maar als zodanig bij de meeste mensen onbekend. De plek heeft een mooie spirituele energie met een aantal interessante krachtplekken in de buurt, die we uiteraard zullen bezoeken.
Zo zullen we na een wandeltocht een waterval bereiken om daar de reinigende kracht van het water te ervaren en de afgelegen kerk van de Zwarte Madonna op een duizenden jarenoude krachtplek.
De stilte en de kracht van de omliggende natuur zullen je helpen om tot werkelijk innerlijke verandering te komen.
La Vie Tara is ook een plek van gezelligheid, ontmoetingen, goeie gesprekken bij een kampvuur en heerlijk eten. En ja: er is wifi en alle andere moderne gemakken.
Maar ditmaal beëindigen we de week met een retraite boven op een berg, waar we midden in de stilte van de natuur tot onszelf kunnen komen. Uiteraard zonder mobieltjes, maar indien nodig wel met begeleiding van Janny en Peter.

Thema zal zijn: de illusie voorbij. In hoeverre houdt de wereld en wij onszelf voor de gek? In hoeverre neem jij jezelf serieus?

Ga je mee?
Vertrek en aankomst is op zaterdag 5 augustus 2017. De terugreis is op maandag 14 augustus.
Tijdens reis en verblijf is er natuurlijk ook aandacht en tijd voor gezelligheid en plezier. Stapje voor stapje gaan we daarna de stilte in.

Prijs : 1150 euro. Excl. de reiskosten, incl. overnachtingen, alle eten en drinken.
Meer info en opgave: bel of e-mail Janny Pronk, 06-50215396,  e-mail info@jannypronk.nl
Website Janny: www.jannypronk.nl, Peter: www.natuurlijketijd.nl

Janny en Peter

 

 

© 2019 La Vie Tara - by studio red187