Spaceweek met Janet Ossebaard en Manuel RoosVan zaterdag 20 t/m 27 september organiseren we een spaceweek.
janet13Samen met Janet Ossebaard   al 20 jaar wetenschapper op het spacegebied  en

 

 

 

 

 

Manuel9Manuel Roos een kenner op het gebied van astronomie en verbonden aan de sterrenwacht in Rijswijk.

 

 

 

 

 

Eindelijk is het dan zover: ik ga een workshop verzorgen in het prachtige La Vie Tara in de Ardeche in Frankrijk! Al vele jaren had ik deze wens en nu gaat hij in vervulling!
Het wordt een prachtweek met een grandioos programma, dat helemaal in het teken staat van: “De Volgende Stap” – Contact met Buitenaardsen en de link naar Graancirkels.
Elke dag vinden er presentaties plaats over de vele aspecten van de Graancirkels, de Cirkel Makers, de Buitenaardse Aanwezigheid hier op Aarde), we zullen de natuur intrekken met wichelroeden om met de energie van de Aarde en de Cosmos te leren werken, we gaan nightwatches doen met ondersteuning van professionele sterrekijkers, we gaan groepsmeditaties en -manifestaties doen, evenals graancirkel-mandalatekenen, ik ga mijn nieuwste ontdekkingen laten zien inzake het Oude Egypte (natuurlijk in relatie tot de graancirkels) en nog veel, veel meer…
Je kunt ook de presentaties bezoeken van Manuel Roos, kenner op het gebied van astronomie en verbonden aan de sterrenwacht in Rijswijk. Manuel zal het vooral hebben over ons zonnestelsel en daarbuiten plus een stukje ruimtevaart. Ook biedt hij een basiscursus astronomie aan.
Als je deze onvergetelijke week mee wilt maken, meld je dan aan!
Kosten voor de hele week (vol-pension!): 695,- p.p. Dat is dus maar 87 euro per dag, en dat is inclusief ALLES! Workshops, lezingen, nightwatches, overnachtingen, en overheerlijk eten!

 

© 2019 La Vie Tara - by studio red187