Energieweek: Minder denken, meer voelenVan 26 september tot en met 3 oktober 2015 komt Ilse Heesterbeek naar La Vie Tara om een energieweek te maken.

Lijkt het je niet heerlijk om een week te vertoeven te midden van bergen, bossen en riviertjes? De lucht die je inademt is super schoon en de heerlijke maaltijden waarmee je dagelijks verrast wordt zijn puur en voedzaam. Hoe prettig zou het zijn om een week los te zijn van de dagelijkse verplichtingen en tijd te hebben voor jezelf?

Zou je je ook niet een week willen onttrekken aan de dagelijkse ratrace? Even niets aan je hoofd en aandacht voor jezelf? Zou het niet lekker zijn om die gedachten een week te laten voor wat ze zijn en te gaan genieten?

Ik nodig je uit om tijdens deze energieweek te ontdekken hoe simpel en krachtig voelen is. Graag wil ik je laten ervaren hoe prettig het is om minder te denken en meer te voelen. En ik gun het je om te ontdekken hoe je energie kunt krijgen van de dingen die je doet en van de mensen om je heen.

In een kleine groep van 7 à 10 gelijkgestemden ga je tijdens deze week ontdekken hoe je door meer te voelen je dagelijkse leven kunt verrijken. Iedere ochtend tussen 10:00 – 13:00 ga je aan de slag met voelen en je energiebalans:
• Je gaat de kracht van voelen ervaren;
• Je ontdekt hoe simpel voelen is;
• Je gaat ervaren hoe je een prettige balans kunt creëren tussen geven en ontvangen;
• Je leert hoe je verbinding kunt maken met jezelf, de ander en de omgeving;
• Je gaat ontdekken hoe intelligent je lichaam is;
• Je leert hoe je jezelf en een ander energie kunt geven;
• Je ontdekt hoe je jezelf en een ander kunt ontdoen van blokkades in het lichaam;
• Je leert hoe je je energie kunt behouden tijdens (vermoeiende) gesprekken of vergaderingen;
• Tevens leer je hoe je energetische verbindingen met anderen kunt loslaten.

Van maandag tot en met vrijdag is er dagelijks tijd voor meditatie. Om half 9 kun je aansluiten om te gaan oefenen met meditatie- en mindfulnessoefeningen. Een heerlijk begin van de dag. Als je om 9.00 uur klaar bent met je meditaties, staat het ontbijt klaar.

In de middag kun je optioneel losse workshops volgen voor meer energie;

1. Energetische nek- en hoofdmassage
Je leer de technieken om een zeer ontspannende nek- en hoofdmassage te geven waarbij blokkades in de energiebanen kunnen verdwijnen. Deze massage is erg prettig, zeker als je veel nadenkt of veel aan je hoofd hebt. Hoe aangenaam deze massage is, ga je tijdens deze workshop ook zelf ervaren.

2. Stilte wandeling
Samen ga je de natuur in voor een mooie wandeling. De natuur, de stilte en de mensen om je heen zorgen voor een energieboost.

3. Lachmeditatie
Lachen is gezond en geeft energie. Een lachmeditatie werkt ontspannend en bevrijdend. Heerlijk om te doen en je bent daarna een bijzondere ervaring rijker.

4. Films
Er zijn diverse films over de kwantumtheorie en het bewustzijn waardoor je je kunt laten inspireren. De film geeft aanleiding tot inspirerende gesprekken en nieuwe inzichten.

5. Reconnection meditatie
Een geleide meditatie die een helend effect heeft op lichaam en geest. Of je nu ervaring met meditatie hebt of niet, heerlijke ontspannend is het sowieso.

6. Energetische massage of energetische behandeling*
Het is mogelijk om een energetische massage of energetische behandeling ondergaan tijdens deze week. Er is een beperkt aantal plaatsen hiervoor. Extra kosten: €50,-

7. Skywatch
Op een heldere avond zijn er ontzettend veel sterren te zien boven La Vie Tara. Met een sterrenkijker zijn ze nog beter te zien.

8. Wijnproeverij *
Fred Bol kan een heerlijke wijnproeverij verzorgen. Onder begeleiding ga je een reeks mooie wijnen bekijken, ruiken en natuurlijk proeven.

9. Forel vissen
Met aandacht eten, begint met aandacht voor de herkomst van je voedsel. Vang zelf je forellen en Fred de kok maakt er ’s avonds een heerlijke maaltijd van.

10. Op pad met de boswachter *
Ga het bos in met de boswachter en beleef de natuur in de Ardèche nog intenser.

* Aan deze workshops zijn extra kosten verbonden.

Note: Dit zijn opties voor het programma in de middag en de avond. Je kunt een programma samenstellen wat aansluit bij jou wensen en behoeftes. Niets moet, bijna alles kan.
Ga je ’s middags liever op pad? Dat kan uiteraard ook. In de omgeving is van alles te ontdekken:
• Notre Dame D’Ay: Misschien voel je de vrouwelijke energie op deze krachtplek en anders kun je altijd nog genieten van de prachtige natuur bij het lager gelegen riviertje: Een waar paradijsje.
• Rondleiding op een boerderij waar etherische oliën worden gemaakt.
• Bezoek aan een geitenboerderij.
• Palais Idéal du Facteur Cheval: Het begint met een droom. En om die droom te realiseren moet je gewoon beginnen. Een postbode vond een mooie steen en wilde daar iets moois van bouwen. 33 jaar later voltooide hij zijn droomkasteel dat hieruit ontstond.
• Franse (brocante) markten.
• Diverse wandel- en fietsroutes.
• Een bosrit maken met een paard van de manege uit het dorp.

Deze week vindt plaats bij La Vie Tara. Een hotel aan de rand van het idyllische dorp Lalouvesc. Het ligt op 1090m hoogte en de lucht is hier bijzonder schoon. Het hotel bevindt zich op een leylijn, wat voor sommige mensen voelbaar is als een bijzondere plek in energetisch opzicht. Daarnaast zorgt Fred Bol – de chefkok – ervoor, dat er dagelijks heerlijke voedzame maaltijden op tafel komen. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor een enerverende week.

Groepssamenstelling
De groep bestaat uit 7 à 10 deelnemers. Na je aanmelding vindt er een telefoongesprek plaats om te kijken of deze week aansluit bij jou wensen. Zo ontstaat er een prettige groep van mensen met ongeveer dezelfde verwachting en intentie.

Er zijn inmiddels 6 weken RustManagement geweest bij La Vie Tara. Deze energieweek is een vervolg op “8 dagen genieten, ontspannen en bezinnen”. Het is echter ook mogelijk om deze week te volgen zonder dat je aan een eerdere week hebt deelgenomen. Note: Psychische klachten (bijv. Een depressie) zijn een contra-indicatie voor deze week.
Wat is er inbegrepen bij deze week?
• 7 Overnachtingen bij La Vie Tara in een 1- of 2-persoonskamer.
• Alle dagen een heerlijk ontbijt, een uitgebreide lunch en een steeds verrassend 3-gangen diner.
• De drankjes bij La Vie Tara (koffie, thee, bier, fris en wijn)
• Dagelijks meditatie(les).
• Alle programmaonderdelen en worskhops
• Ruimte voor een goed gesprek of een extra workshop als daar behoefte aan is.

Kosten
2-persoonskamer met gedeelde badkamer: 690 euro p.p.
2-persoonkamer met eigen badkamer: 725 euro p.p.
1-persoonskamer met gedeelde badkamer: 795 euro
1-persoonskamer met eigen badkamer: 865 euro

Prijzen zijn excl. kosten voor de reis.

Data:
Zaterdag 26 september tot en met zaterdag 3 oktober 2015

Vervoer
Eigen vervoer
Carpoolen: Informeer bij het reserveren of er een mogelijkheid is om met iemand samen te rijden.
Thalys/TGV: Vanuit Amsterdam of Brussel rijden er dagelijks treinen naar Valence. Een retourticket kost ongeveer €200,-. Als je vroeg boekt (3 maanden) ben je vaak goedkoper uit.
Enthousiast geworden?
Aanmelden kan door een email te sturen naar   info@ilseheesterbeek.nl

 

 

© 2019 La Vie Tara - by studio red187