Body & Mind zomervakantieVan zaterdag 15 t/m 22 juli organiseert Fit Body & Mind een sprankelende vakantie

Met keuze uit de programma’s:  yoga, tai chi, massage cursus, vrouwenenergie en inspiratie voor een nieuwe relatie (voor singles). Een vakantie met festival karakter door de open workshops uit de andere programma’s, dans en meer.

Inspirerende trainers, mooie workshops, prachtig landgoed en veel …ruimte en rust. Vakantie motto: alles mag, niets moet!

Yoga & verdieping
Ontspannen genieten van yoga, meditatie en verdieping met een reis langs de 7 chakra’s. We werken aan je lichaamsbewustzijn en ademgevoel zodat je meer geluk en succes kunt ervaren. Optioneel zijn er familie opstellingen.
 

Tai Chi & qigong
Beleving, verbinding en verstilling in beweging. Tai Chi biedt op een milde toegankelijke wijze een groot scala aan verstillende gezondheidsbevorderende oefeningen.
 

5 Elementen massage cursus – Marijn van de Vegt Een complete massage cursus in een ontspannende vakantie met yoga en tai chi. De vijf elementen staan voor vijf manieren van contact maken in de massage.
 

Vrouwenretreat: 
Op zoek naar de vrouwelijke oerenergie. Door middel van verhalen, yoga, meditatie en dans nodigen wij je uit om de Lilith in jezelf de ruimte te geven die haar toebehoort.
 

Inspiratie voor een nieuwe relatie
Een week die uitnodigt tot een stap richting het vinden van die passende relatie en daarnaast alle ruimte biedt voor ontspanning en gezelligheid! 

Arrangement: 7 dagen / 7 overnachtingen met volpension en workshops.
Tarieven:

Aanmelden: www.fitbodymind.nl

“Mooie week. Lekker veel ruimte om tot rust te komen en goed voor het lichaam te zorgen. Prachtige yogasessies meegemaakt. Leuke groep mensen bij elkaar, relaxed en gezellig. Iedereen ging lekker z’n eigen gang.” (Maarten)

Domaine La Vie Tara ligt aan de rand van het idylische pelgrimsdorpje Lalouvesc, op een terrein van 2 hectare. Het gezellige dorp ligt midden in de zogenaamde groene Ardèche op een hoogte van 1.080 meter. Door de gunstige ligging heeft het dorp het predikaat ‘Centre Climatique’, waar het niet te heet wordt in de zomer.

Omgeven door bosrijk en heuvelachtig gebied zijn er veel wandelmogelijkheden.
Dé ideale plek voor een ontspannende, rustgevende vakantie.

Kun je deze week niet?
De Body & mind vakantie Zwitserland is van 17-23 augustus in de Alpen met 5 inspirerende programma’s
http://www.fitbodymind.nl/#!vakanties/c1pst

 

© 2019 La Vie Tara - by studio red187