Van Gesloten Piramide naar Open Cirkel o.l.v Janny Pronk en Peter ToonenVan Gesloten Piramide naar Open Cirkel
Alles verandert snel, maar je weet nog niet hoe. Hoe gaan we het nu doen in deze jaren na 2012, dus na het beroemde “einde van de Maya kalender”?

Van zaterdag 26 juli t/m zaterdag 3 augustus 2014 begeleiden Janny Pronk en Peter Toonen een zomerweek waarin we dit op allerlei manier gaan onderzoeken.

Duizenden jaren hebben we geleefd in het houvast van een gesloten piramide structuur met hoge heren aan de top. Maar we kunnen nu ook naar een open cirkel van gelijkheid en transparantie. Van top-down naar bottom-up: collectieve organisaties waarin geluisterd wordt naar intuïtie en gehandeld wordt vanuit het hart. Je zou ook kunnen zeggen: we gaan van louter lineair denken naar cyclisch ervaren, van mannelijk naar vrouwelijk.
Hoe verslaafd ben je aan oude emotionele patronen van vóór 2012, bijvoorbeeld aan dat anderen “boven ons” alles voor ons regelen. Hoe herken je krachten in en om je heen waardoor je wel of niet je hart volgt? Hoe leer je te vertrouwen op je intuïtie?

Leer je levenspad en creatieve kracht kennen d.m.v. visualisaties, dans, drum, adem, meditatie mythen en verhalen en vooral de stilte in jezelf. Daarnaast zullen we werken met jouw “Maya horoscoop”, schrijven, dichten en andere kunstvormen, en uitstapjes maken naar locale krachtplekken.

Wat is jouw intentie voor deze en komende tijd?

PeterPeter Toonen
Peter, coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Hij geeft leiding de Energetisch Coach opleiding, momenteel bij MecSpirit te Baarn.
In 2003 won hij de Frontier Award. Via landelijke media werd hij bekend als “2012 deskundige”. Zijn motto: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.
Peter”s websites: www.natuurlijketijd.nl en Casino OnlineAs described in HTML4 Meta data profiles.nl/”>www.mayatijd.nl.

 

 

Janny FotoJanny Pronk
Jannny, therapeut, coach, schrijfster van o.a. “dertien inzichten” om tot verandering te komen, en andere artikelen. Ze geeft o.a. Vrouwenopleidingen om in negen maan(d)en tot werkelijke gedragsveranderingen te komen. Ze neem mensen mee op reis naar o.a. Egypte, Jordanië en Frankrijk om tot inzicht te komen en bewust te worden in deze TIJD.
Janny”s website: www.jannypronk.nl
LaVie Tara
is een prachtige buitenverblijf in het groene hart van de Franse Ardèche. La Vie Tara ligt in een bebost gebied, op een hoogte van 1080 meter met uitzicht op het pelgrimsdorpje Lalouvesc, vertrekpunt van schitterende wandelroutes in de omtrek. Je wordt als vanzelf aangetrokken door de sfeer van rust, stilte en ruimte, maar dat is niet het enige. La Vie Tara is ook een plek van uitwisseling en gezamenlijk geniet en van heerlijk bereide maaltijden en van de natuur.

Meer weten? Kijk op www.lavietara.nl

Datum reis: 26 juli t/m 3 augustus 2014
 Prijs: € 920,- per persoon (kinderen speciaal tarief op aanvraag)

Inclusief:
Voor een 1 p.p.-kamer geldt geen toeslag.

– 8-daagse begeleiding door Janny Pronk en Peter Toonen
            – 7 nachten in La Vie Tara o.b.v. vol pension (driemaal daags eten/drinken)
            – Reserveringskosten

Exclusief:
– Vervoer
– Drankjes ‘buitenshuis’ en zakgeld
– Reis- en annuleringsverzekering (indien gewenst, zelf regelen)
 
Vervoer
Per reis wordt er gekeken of er interesse is om met elkaar een busje te huren.
Je kunt ook met eigen vervoer gaan of gebruik maken van de Thalys. 
De treintickets voor de Thalys kunnen vanaf drie maanden voor vertrek worden gekocht via NS HiSpeed. Op treinstation Valence kun je opgehaald worden door personeel van La Vie Tara.

Aanmelden
Graag ontvangen wij een ingevuld aanmeldingsformulier. Je kunt dit formulier vinden op de website van Janny Pronk of opvragen bij Janny Pronk.

 

 

© 2019 La Vie Tara - by studio red187