TheaterreisVan zaterdag 14 juli t/m zaterdag 21 juli   is er de Theaterreis! In deze week werk je naar een voorstelling toe. Samen met docent/regisseur Arne Sybren Postma ga je met de groep dagelijks toneelspelen. Door inspiratie te halen uit de groep en uit de omgeving, zal er een mooie voorstelling ontstaan. In de rustieke atmosfeer van een oud nonnenklooster in het Zuid-Franse Lalouvesc wordt gewerkt. De cursus zorgt voor een evenwichtige balans tussen indringend theaterwerk en aangenaam verpozen

Arne

Voor wie?
Deze cursus is toegankelijk voor iedereen die op een plezierige manier het theater wil ontdekken, en de eigen spelvaardigheden wil ontwikkelen. Spelervaring is voor deze cursus niet nodig.

Voor vragen kan je mailen naar info@haagstheaterhuis.nl

 

© 2018 La Vie Tara - by studio red187